Yhteystiedot

Matti Kämäräinen
Haapalahdentie 12
75530 Nurmes
0500263470

Pikakysely

Hyväksytkö koko maakunnan terveyspiiriin siirtymisen palvelurakenteen parantamiseksi?

Lomat ohi

Perjantai 11.8.2017 klo 15.05


Viime vaalikausi oli ehkä koko poliittisen urani vilkkain. Maakuntatasolla hoidin Siun soten hallituksen pj:n tehtäviä ja sitten kotikunnassani kaupunginhallituksen pj:n pestiä. Uuden kuntalain viiden kuukuden pidennys toimikauteen toi myös oman lisänsä.

Jatkan tällä vaalikaudella edelleen kaupunginhallituksen pj:na. Uuden kuntalain mukaan keskushallinnon, kaupunginhallituksen, rooli on keskeisempi kuin aikaisemmin. Meillä on nyt vaan kaksi lautakuntaa. Tuo olikin ihan luonnollinehn ratkaisu sote-asioiden siirtyessä maakuntatasolle. Näin ihan mielenkiintoisia töitä riittää.

Kesäkuussa vanha hallitus niin Siun sotessa kuin kotikaupungissakin toimi eräänlaisena toimitusministeriönä. Kesäkuussa valittiin uudet luottamushenkilöt ja nyt päästään tositoimiin. Ehdittiinpä pitää jo yksi valtuustoseminaarikin, jossa uudelle strategialle tehtiin askelmerkit. Työ jatkuu parin viikon päästä.

Känkkäälän alueelle kaupunki rakensi toimitilat Pohjanmaan muovikierrätyskeskukselle. Harmillisesti yrityksen saudiomistajat vetäytyivät hankkeesta. Tilat eivät jää tyhjilleen. Useampikin yritys on niistä ilmaissut kiinnostuksensa. Ollaan jatkossa tarkempia sopimusten kanssa.


Kommentit

20.1.2019 22.44  Yrjö Räsänen

Ei taida halliin tulla työpaikkoja. Kirkkokatu 14 osalta ollaan tekemässä huonoa vuokrasopimusta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini